divendres, 13 de maig del 2016

P3, P4 i P5 - Èxit de l'activitat d'iniciació al ioga en família

Compartir. Viure. Passar-s’ho bé. Conèixer. Experimentar. Riure. Connectar. Totes aquestes coses val molt la pena fer-les amb els teus éssers estimats i si l’activitat d’iniciació al ioga dins de les classes de psicomotricitat ens ho permetia, què millor que aprofitar l’ocasió. I així va ser com el dilluns dia 9 de maig, els nens i nenes de P3 i de P5 van fer la seva classe de ioga en família i el dimecres dia 11, ho van fer els alumnes de P4.

De la mà de la professora de ioga Alícia Blanco, vam fer un interessant viatge d’iniciació al ioga en el que hi cabíem tots i totes: mestres, pares, mares, avis, àvies, nens i nenes. Ens ho vam passar d’allò més bé i en bona companyia.

Vam estar molt contents de poder compartir amb totes les persones que ens van poder acompanyar aquesta jornada a la classe de psicomtricitat i donada la bona resposta per part de les famílies, de ben segur que sorgiran noves iniciatives en aquest sentit.

De moment, però, us deixem amb alguns vídeos i fotografies de l’activitat, que de ben segur no reflecteixen l’èxit de l’activitat tal i com es mereix però que us pot servir per saber una miqueta com van anar les sessions de ioga en família.


Moltes gràcies a les famílies per fer l’esforç de participar! Ens trobem a la propera!

P3





P4





P5



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada