dilluns, 10 de juny del 2019

PSICOMOTRICITAT A P5 AMB LES ÀVIES I ELS AVIS!

Aquest any a la Setmana de la Salut de Vilassar de Mar es proposaven iniciatives per a cuidar els vincles que ens uneixen. En aquest sentit, la nostra escola va presentar una proposta innovadora que ja fa temps que teníem ganes de posar en marxa: obrir les classes de psicomotricitat, o de psico com en diuen els i les alumnes d’Educació Infantil, a les àvies i els avis per a passar una bona estona compartint jocs, activitat física i salut amb els petits i les petites de l’escola.

La primera convocatòria de psico amb els avis i les àvies va ser tot un èxit i l'estona que vam poder compartir mestres, àvies i avis i alumnat va ser meravellosa. A l'hora que la vivíem, d'aquesta estona en vam voler recollir algunes imatges per a tenir-ne un record i també per a mirar d'explicar-vos com va anar a totes les persones que no hi vau poder ser presents; malgrat estem convençuts que es difícil recollir aquesta bonica experiència en un breu recull d'imatges i fotografies, ho hem intentat.

El més important però és que volem agrair a totes les àvies i avis que van poder venir la seva predisposició i dedicació, una vegada més, com a peces importants en l'educació dels nets i netes propis o aliens, els quals van tenir la sort de poder viure una experiència pionera i altament enriquidora en un entorn tan diferent com és la classe de psicomotricitat. També volem agrair que molts avis i àvies, per una circumstància o una altra, volguessin ser-hi malgrat que al final no va ser possible. Els esperem a la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada